samandırayı nasıl gececegım

Aşağa gitmek

Geri: samandırayı nasıl gececegım

Mesaj  ozgurlevent Bir Paz Haz. 22, 2008 2:16 pm


ozgurlevent

Mesaj Sayısı : 1
Kayıt tarihi : 22/06/08

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: samandırayı nasıl gececegım

Mesaj  cannurbey Bir C.tesi Mayıs 24, 2008 2:28 am

hizvolkan demiş ki:Şamandıraları geçmek için,Alagon yatçılık sitesinde şamandırlarla ilgili bilgiler var,orayı incele ve teknenin şamandıranın neresinden geçeceğini belirle.bitirdikten sonra tekneye tıkla doğruysa X işaretli yere gidecektir
aynen - gerçi ben şans eseri sallaya sallaya geçtim daha doğrusu deneme-yanılma yöntemi uzun sürsede hrp işe yarıyor.
avatar
cannurbey

Mesaj Sayısı : 31
Kayıt tarihi : 22/05/08

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: samandırayı nasıl gececegım

Mesaj  BASCAVUS Bir C.tesi Mayıs 24, 2008 2:25 am

Şamandıraları geçmek için,Alagon yatçılık sitesinde şamandırlarla ilgili bilgiler var,orayı incele ve teknenin şamandıranın neresinden geçeceğini belirle.bitirdikten sonra tekneye tıkla doğruysa X işaretli yere gidecektir
avatar
BASCAVUS

Mesaj Sayısı : 170
Kayıt tarihi : 24/05/08
Yaş : 31
Nerden : Eski nick'im:hizvolkan'dı

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Yapamayanlara Kopya Olsun..

Mesaj  cannurbey Bir C.tesi Mayıs 24, 2008 2:12 am

Arkadaşlar bu şamadıra pek de bir şey değilmiş ya, mouse ile şamandıraların üzerine tıklıyoruz ondan sona doğru şekiller çıkıca geminin üstüne tıklayıp, geçiyoruz. Ben tek başıma geçtim, sizde geçebilirsiniz ama yine de geçemiyorsanız buyrun, bunun gibi geçeceksiniz arkadaşlar, resimi ben çekip yolladım, umarım anlaşılır:
(not: umarım herhangi bri kural ihlal etmiyorumdur.)

(eğer çıkmassa resim buyrun link'i)
Bi teşekkürü hake ettim dime Very Happy
avatar
cannurbey

Mesaj Sayısı : 31
Kayıt tarihi : 22/05/08

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: samandırayı nasıl gececegım

Mesaj  cannurbey Bir Perş. Mayıs 22, 2008 11:42 pm

ya arkadaşlar bence onu o kaplan yedi Very Happy
avatar
cannurbey

Mesaj Sayısı : 31
Kayıt tarihi : 22/05/08

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

şamandıra

Mesaj  kaptan Bir Salı Mayıs 20, 2008 1:33 pm

*caramel* demiş ki:eger geçemiyorsan adresini bana özelden at ben senin yerine oynayayım o burada anlatılacak bir şey degil ben tarif etsemde anlamazsın burada şekille göstermem lazım

şamandırayı nasıl geçeceğimizi bir anlatsanız iyi olur

kaptan

Mesaj Sayısı : 6
Kayıt tarihi : 16/05/08

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: samandırayı nasıl gececegım

Mesaj  microice39 Bir Salı Mayıs 20, 2008 12:32 pm

Benim aklıma alagona girmek gelmedi:D. Kafadan sallaya sallaya tutturdum:D

microice39

Mesaj Sayısı : 17
Kayıt tarihi : 18/05/08
Nerden : İstanbuLL

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: samandırayı nasıl gececegım

Mesaj  dejavuduygu Bir Ptsi Mayıs 19, 2008 5:53 pm

ben gectım. mesajım tekrar tekrar cıkıyor nıye anlamadım. sanada tesekkur ederım
avatar
dejavuduygu

Mesaj Sayısı : 7
Kayıt tarihi : 18/05/08

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: samandırayı nasıl gececegım

Mesaj  stilo Bir Ptsi Mayıs 19, 2008 5:44 pm

dejavuduygu demiş ki:slm ben yenı geldım. lutfen yardım edın samandırayı nasıl gececegım ıkı saattır ugrasıyorum. sımdıden tesekkurler Sad

şamandıraları geçmek için yat şirketine uğra...
avatar
stilo

Mesaj Sayısı : 61
Kayıt tarihi : 19/05/08
Yaş : 38

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: samandırayı nasıl gececegım

Mesaj  dejavuduygu Bir Ptsi Mayıs 19, 2008 5:35 pm

ben ıkı saat derken lafı gelısı soyledım. ayrıca bu bır oyun yardımlassak ne olur kı. sana da tesekkur ederım faruk sayende gectım.
avatar
dejavuduygu

Mesaj Sayısı : 7
Kayıt tarihi : 18/05/08

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: samandırayı nasıl gececegım

Mesaj  alexia Bir Ptsi Mayıs 19, 2008 3:57 pm

bır konu içeriisnde 3-4 kişi aynı şeyi istiyo kımsenın aklına yazılanları okumak gelmiyor Very Happy
avatar
alexia

Mesaj Sayısı : 179
Kayıt tarihi : 15/05/08
Yaş : 36
Nerden : izmir

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: samandırayı nasıl gececegım

Mesaj  aramok Bir Ptsi Mayıs 19, 2008 3:45 pm

forumda var ara blurususun
avatar
aramok

Mesaj Sayısı : 72
Kayıt tarihi : 19/05/08

Kullanıcı profilini gör http://www.zorkizor.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: samandırayı nasıl gececegım

Mesaj  dejavuduygu Bir Ptsi Mayıs 19, 2008 3:43 pm

tesekkur ederım Smile
avatar
dejavuduygu

Mesaj Sayısı : 7
Kayıt tarihi : 18/05/08

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: samandırayı nasıl gececegım

Mesaj  stilo Bir Ptsi Mayıs 19, 2008 10:05 am

Bunu yapabilmek için yat sitesindeki bilgilerden yöntayinini öğrenmelisiniz.
avatar
stilo

Mesaj Sayısı : 61
Kayıt tarihi : 19/05/08
Yaş : 38

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: samandırayı nasıl gececegım

Mesaj  spyhell Bir Paz Mayıs 18, 2008 7:12 pm

dejavuduygu demiş ki:slm ben yenı geldım. lutfen yardım edın samandırayı nasıl gececegım ıkı saattır ugrasıyorum. sımdıden tesekkurler Sad

alagon yata gir biraz gezin anlarsın
avatar
spyhell

Mesaj Sayısı : 52
Kayıt tarihi : 16/05/08
Yaş : 26
Nerden : ankara

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: samandırayı nasıl gececegım

Mesaj  ronaldwatson Bir Paz Mayıs 18, 2008 2:24 pm

[quote="dejavuduygu"]slm ben yenı geldım. lutfen yardım edın samandırayı nasıl gececegım ıkı saattır ugrasıyorum. sımdıden tesekkurler Sad[/quot

iki saattir orayı geçememş biri bence bu oyunu oynamamalı... Very Happy
avatar
ronaldwatson

Mesaj Sayısı : 316
Kayıt tarihi : 17/05/08

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: samandırayı nasıl gececegım

Mesaj  sheda Bir Paz Mayıs 18, 2008 2:20 pm

*caramel* demiş ki:eger geçemiyorsan adresini bana özelden at ben senin yerine oynayayım o burada anlatılacak bir şey degil ben tarif etsemde anlamazsın burada şekille göstermem lazım

yha olsun anlat sen anladım kadarıyla lüftenn uraşıom uraşıyom olmuyoo :S
avatar
sheda

Mesaj Sayısı : 5
Kayıt tarihi : 18/05/08

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: samandırayı nasıl gececegım

Mesaj  Faruk aslan Bir Paz Mayıs 18, 2008 7:21 am

ipucu yerine ayrıntılı yazdım oradan bakarsan anlarsın.

Faruk aslan

Mesaj Sayısı : 4
Kayıt tarihi : 17/05/08

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: samandırayı nasıl gececegım

Mesaj  *caramel* Bir Paz Mayıs 18, 2008 12:45 am

eger geçemiyorsan adresini bana özelden at ben senin yerine oynayayım o burada anlatılacak bir şey degil ben tarif etsemde anlamazsın burada şekille göstermem lazım

*caramel*

Mesaj Sayısı : 204
Kayıt tarihi : 15/05/08

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

samandırayı nasıl gececegım

Mesaj  dejavuduygu Bir Paz Mayıs 18, 2008 12:30 am

slm ben yenı geldım. lutfen yardım edın samandırayı nasıl gececegım ıkı saattır ugrasıyorum. sımdıden tesekkurler Sad
avatar
dejavuduygu

Mesaj Sayısı : 7
Kayıt tarihi : 18/05/08

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz