tarifadan sonra

2 sayfadaki 2 sayfası Önceki  1, 2

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

cevap arıyorum

Mesaj  serseri_ Bir Ptsi Mayıs 19, 2008 5:25 pm

ya şu adamın bir adresini verin allah rızası için bee sinir oldum neymiş bunun linki Mad

serseri_
Misafir


Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: tarifadan sonra

Mesaj  microice39 Bir Salı Mayıs 20, 2008 1:15 pm

Evet Tarifa'dan sonra bi şey yok. Labirentle de alakası yokmuş. O yüzden yapmıyorum labirenti. EEE

microice39

Mesaj Sayısı : 17
Kayıt tarihi : 18/05/08
Nerden : İstanbuLL

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: tarifadan sonra

Mesaj  tolunay Bir Salı Mayıs 20, 2008 9:02 pm

ya ben labirenti geçtim ama hiçbirşey değişmedi bu ne böle bi yardım edin

tolunay
Misafir


Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: tarifadan sonra

Mesaj  ŞAHAN Bir Çarş. Mayıs 21, 2008 4:36 pm

beyler labirent olayı ne? ben daha radyoyu koyamadm bana mail atmadılar

ŞAHAN

Mesaj Sayısı : 3
Kayıt tarihi : 13/05/08

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: tarifadan sonra

Mesaj  bsr939 Bir Perş. Mayıs 22, 2008 5:53 pm

ben haritada fogoda gözüküorum seyir defterim güncellenmiş fogo adasıyla ilgili yazılar gelmiş ama başka hiç yeni bişey yok Question

bsr939

Mesaj Sayısı : 1
Kayıt tarihi : 18/05/08

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: tarifadan sonra

Mesaj  Qzey Bir Perş. Mayıs 22, 2008 11:23 pm

malta - zalita - tarifa- ve şimdide fogo ama sadece yazı vr What a Face

Qzey

Mesaj Sayısı : 4
Kayıt tarihi : 14/05/08

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

fogo

Mesaj  engokan Bir Salı Haz. 03, 2008 7:30 pm

tarifadan sonra fogo fogodan sonra falkland falklandden snrada galapagos var.Ve mutlu son.Oyun bitti Very Happy
avatar
engokan

Mesaj Sayısı : 98
Kayıt tarihi : 03/06/08
Nerden : Antalya

Kullanıcı profilini gör http://gezi.yetkinforum.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: tarifadan sonra

Mesaj  Atx Bir Paz Haz. 08, 2008 11:50 am

ya bende fogo çıkmadı telsizi geçtim napıcam

Atx

Mesaj Sayısı : 11
Kayıt tarihi : 07/06/08

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: tarifadan sonra

Mesaj  oldudabitti Bir Paz Haz. 08, 2008 11:51 am

Atx demiş ki:ya bende fogo çıkmadı telsizi geçtim napıcam
Oturup ağlayacaksın anlatmana bakılırsa yapacak başka şey yok Laughing Laughing

oldudabitti

Mesaj Sayısı : 461
Kayıt tarihi : 19/05/08
Yaş : 85

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: tarifadan sonra

Mesaj  elif Bir Paz Haz. 08, 2008 12:04 pm

Atx demiş ki:ya bende fogo çıkmadı telsizi geçtim napıcam
Telsizi nasıl geçtin? Sana verilen msn adresiyle konuşarak mı geçtin?Yoksa başka adresi ekleyipte mi geçtin?

elif

Mesaj Sayısı : 93
Kayıt tarihi : 08/05/08

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: tarifadan sonra

Mesaj  demobilir Bir Paz Haz. 08, 2008 12:07 pm

elif demiş ki:
Atx demiş ki:ya bende fogo çıkmadı telsizi geçtim napıcam
Telsizi nasıl geçtin? Sana verilen msn adresiyle konuşarak mı geçtin?Yoksa başka adresi ekleyipte mi geçtin?
evet msn de sadece sana gelen adresten konuşacaksın
avatar
demobilir

Mesaj Sayısı : 742
Kayıt tarihi : 17/05/08
Yaş : 36
Nerden : mersin

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: tarifadan sonra

Mesaj  oldudabitti Bir Paz Haz. 08, 2008 12:18 pm

ya bırakın beleşten bölüm geçmenin azabını çeksin. Bize ancak ateşe odun taşımak düşer burda Smile cheers cheers Sleep

oldudabitti

Mesaj Sayısı : 461
Kayıt tarihi : 19/05/08
Yaş : 85

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: tarifadan sonra

Mesaj  elif Bir Paz Haz. 08, 2008 12:37 pm

hakanidea demiş ki:ya bırakın beleşten bölüm geçmenin azabını çeksin. Bize ancak ateşe odun taşımak düşer burda Smile cheers cheers Sleep
Bu kadar acımasız olmayalım. Ben de onun yerinde olsam aynısını yapardım.

elif

Mesaj Sayısı : 93
Kayıt tarihi : 08/05/08

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: tarifadan sonra

Mesaj  oldudabitti Bir Paz Haz. 08, 2008 12:40 pm

elif demiş ki:
hakanidea demiş ki:ya bırakın beleşten bölüm geçmenin azabını çeksin. Bize ancak ateşe odun taşımak düşer burda Smile cheers cheers Sleep
Bu kadar acımasız olmayalım. Ben de onun yerinde olsam aynısını yapardım.
Ben yapmazdım. Hiçbir çaba sarfetmeden başkalarının sırtından geçinmek biyolojiye göre asalakların işidir, üzgünüm bana uygun değil pirat

oldudabitti

Mesaj Sayısı : 461
Kayıt tarihi : 19/05/08
Yaş : 85

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: tarifadan sonra

Mesaj  elif Bir Paz Haz. 08, 2008 12:45 pm

hakanidea demiş ki:
elif demiş ki:
hakanidea demiş ki:ya bırakın beleşten bölüm geçmenin azabını çeksin. Bize ancak ateşe odun taşımak düşer burda Smile cheers cheers Sleep
Bu kadar acımasız olmayalım. Ben de onun yerinde olsam aynısını yapardım.
Ben yapmazdım. Hiçbir çaba sarfetmeden başkalarının sırtından geçinmek biyolojiye göre asalakların işidir, üzgünüm bana uygun değil pirat
Başka bir konu olsa, fikrinize katılıyorum. Ben de, asalaklığı ve asalakları hiç sevmem.

elif

Mesaj Sayısı : 93
Kayıt tarihi : 08/05/08

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: tarifadan sonra

Mesaj  Sponsored content


Sponsored content


Sayfa başına dön Aşağa gitmek

2 sayfadaki 2 sayfası Önceki  1, 2

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön


 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz