Yardım edin bana.

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

Yardım edin bana.

Mesaj  3r5!n Bir Paz Mayıs 25, 2008 4:01 pm

bn daha yeni basladım ama hicbirsey bilmiyorum ne yapcagım konusunda da hicbir fikrim yoq yardım eden olursa sewinirim

3r5!n

Mesaj Sayısı : 2
Kayıt tarihi : 25/05/08

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Yardım edin bana.

Mesaj  oldudabitti Bir Paz Mayıs 25, 2008 4:05 pm

Ben yardım edeyim. İlk önce katılım şartlarını ve oyun kurallarını yazan siteyi incele sonra forumu oku herşey açık açık yazıyor. İlkokulda okuyan biri bile rahatça halleder tabi bu dediğim siteleri okuyup inceleme zahmetinde bulunursa.Bol şans. Cool

oldudabitti

Mesaj Sayısı : 461
Kayıt tarihi : 19/05/08
Yaş : 85

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Yardım edin bana.

Mesaj  demobilir Bir Paz Mayıs 25, 2008 4:08 pm

aramıza hoşgeldin çekirge, çoook oku, bol bol incele, sabırlı ol, herşey içinde gizli.... neyin içinde dersen onu da sen bulacaksın... kafayı sıyırdım herhalde artık lol!
avatar
demobilir

Mesaj Sayısı : 742
Kayıt tarihi : 17/05/08
Yaş : 37
Nerden : mersin

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Yardım edin bana.

Mesaj  BASCAVUS Bir Paz Mayıs 25, 2008 4:13 pm

bak masaüstünde not defteri ve gazete parçası var,ordaki sitelere İYİCE gözat,sana çok yardımı dokunacak
avatar
BASCAVUS

Mesaj Sayısı : 170
Kayıt tarihi : 24/05/08
Yaş : 31
Nerden : Eski nick'im:hizvolkan'dı

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

...........................

Mesaj  3r5!n Bir Paz Mayıs 25, 2008 10:36 pm

sen cok okudun galiba ki bu kadar mutlu ve bunu her yerde vurguluosun?nesin sen odtü mezunu fln mı?ama bnce en fazla sen anaokul terksindir adam gibi cwp vermeyi ögrenememissin..

3r5!n

Mesaj Sayısı : 2
Kayıt tarihi : 25/05/08

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Yardım edin bana.

Mesaj  alexia Bir Ptsi Mayıs 26, 2008 10:40 am

Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
alexia

Mesaj Sayısı : 179
Kayıt tarihi : 15/05/08
Yaş : 36
Nerden : izmir

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Yardım edin bana.

Mesaj  oldudabitti Bir Ptsi Mayıs 26, 2008 11:48 am

En büyük adamlık başkalarına danışmadan ve yardım istemeden evvel kendi başına iş yapabilmektir. Zaten insanlık ne çekiyorsa kendi görevi yapmayıp,başkalarının sırtından geçinenlerden çekiyor.İnsanın adam olması için okuması gerekmez zaten Bol şans.

oldudabitti

Mesaj Sayısı : 461
Kayıt tarihi : 19/05/08
Yaş : 85

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Yardım edin bana.

Mesaj  demobilir Bir Ptsi Mayıs 26, 2008 12:25 pm

3r5!n demiş ki:sen cok okudun galiba ki bu kadar mutlu ve bunu her yerde vurguluosun?nesin sen odtü mezunu fln mı?ama bnce en fazla sen anaokul terksindir adam gibi cwp vermeyi ögrenememissin..

sen bunu bana mı dedin?
avatar
demobilir

Mesaj Sayısı : 742
Kayıt tarihi : 17/05/08
Yaş : 37
Nerden : mersin

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Yardım edin bana.

Mesaj  oldudabitti Bir Ptsi Mayıs 26, 2008 12:28 pm

Sana bana farketmez. Kendi pisliğini başka birşekilde kapatmaya çalışanlardan ne beklersin ki? Bence hiç takma pirat

oldudabitti

Mesaj Sayısı : 461
Kayıt tarihi : 19/05/08
Yaş : 85

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Yardım edin bana.

Mesaj  demobilir Bir Ptsi Mayıs 26, 2008 1:25 pm

hakanidea demiş ki:Sana bana farketmez. Kendi pisliğini başka birşekilde kapatmaya çalışanlardan ne beklersin ki? Bence hiç takma pirat

kendini bilmezin teki çıkıyor iki laf ediyor asabımı bozuyor Evil or Very Mad , ben esprili bi cevap vereyim dedim hoşlanmadıysa onun sorunu ben ona aşağılayıcı bişey söylemedim, onun karşısında öncelikle bir bayan, bir anne ve bir öğretmen var, kafası biraz çalışan bir insan şu aşamada kimseden yardım istemeden ilerleyebilir, forumda dünyanın ipucu var, işte her gün öğrencilerim bunlar gibi hazırakonan, önyargılı, bedavacı, saygısız olmasın diye didiniyorum ...
avatar
demobilir

Mesaj Sayısı : 742
Kayıt tarihi : 17/05/08
Yaş : 37
Nerden : mersin

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

fogoluların ünlü sözü

Mesaj  donjuan Bir C.tesi Haz. 14, 2008 3:52 pm

fogoluların şu ünlü sözü neydi arkadaşar ama fogoca
avatar
donjuan

Mesaj Sayısı : 5
Kayıt tarihi : 14/06/08

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Yardım edin bana.

Mesaj  BASCAVUS Bir C.tesi Haz. 14, 2008 4:06 pm

dam üstünde saksağan,vur beline kazmayı Razz
avatar
BASCAVUS

Mesaj Sayısı : 170
Kayıt tarihi : 24/05/08
Yaş : 31
Nerden : Eski nick'im:hizvolkan'dı

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

::)

Mesaj  donjuan Bir C.tesi Haz. 14, 2008 4:09 pm

seyir defterinde yazıyo takıldım ordaaaa
avatar
donjuan

Mesaj Sayısı : 5
Kayıt tarihi : 14/06/08

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Yardım edin bana.

Mesaj  BASCAVUS Bir C.tesi Haz. 14, 2008 8:05 pm

duranti ile başlayan bi söz var onu mu dion? Ufak ufak sarı kağıtların üstüne yazıcan defterin sayfasında bulunan.Unuttum sözü şimdi,forumda yazıo
avatar
BASCAVUS

Mesaj Sayısı : 170
Kayıt tarihi : 24/05/08
Yaş : 31
Nerden : Eski nick'im:hizvolkan'dı

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Yardım edin bana.

Mesaj  donjuan Bir Paz Haz. 15, 2008 3:28 pm

evet onu diyom hatta bi ara bende de gördüm onu forlarda fogo adasında gelmeden önce ama baktım bulamadım şimdii
avatar
donjuan

Mesaj Sayısı : 5
Kayıt tarihi : 14/06/08

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Yardım edin bana.

Mesaj  edaliz Bir Paz Haz. 15, 2008 4:11 pm

donjuan demiş ki:fogoluların şu ünlü sözü neydi arkadaşar ama fogoca

Forumun ipucu sayfalarınıda inceleyin. study
"Duranti bu vida intero anda tudu caminho ku bus sapatus" diye hatırlıyorum kontrol edersiniz.

edaliz

Mesaj Sayısı : 57
Kayıt tarihi : 09/05/08

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz